4. aug, 2019

Stange Båtforening har fått med Redningsselskapet på laget under åpningen av den oppgraderte båthavna på Gillundstranda, lørdag 10. mai.

Arrangementet med redningsselskapet er åpent for alle og starter kl 12 og varer til ca 16!
Fra programmet kan nevnes:

• Besøk av redningsskøyta " RS Mjøsvekteren"
  • Eliasbåt-kjøring for de minste.
  • Musikalsk innslag
  • RS-aktiv, Kajakk-testing
  • RS kundesenter, medlemskap og vestsalg
  • Fiskekonkurranse

Etter programmet med Redningsselskapet minner vi om ekstraordinært årsmøte for medlemmer av båtforeningen kl 17:30. Se detaljer her: Møteunderlag.

Ca kl 18:00 er det grillfest for medlemmer av Stange båtforening m/familie. Husk påmelding med navn og antall på epost til post@stangebaatforening.com innen tirsdag 6 august.

Og først på dagen "tjuvstarter" vi med Havnedreggen. Start kl 08:00.
Påmelding fra kl. 07:30 til kl 08:00. Innveiing fra kl 15:00 -15:30. Påmelding kr 100.
Det går an å gi seg med dreggingen før kl 15 hvis man også vil få med seg noen av aktivitetene på land!

Møt opp og delta, dette blir en knall-dag!!

1. aug, 2019

Det vises til innkalling til ekstraordinært årsmøte sendt påe-post til den enkelte, samt annonsert i Stangeavisa 1 august.

Dokumenter til ekstraordinært årsmøte er lagt ut her: Møteunderlag

Velkommen!

18. jul, 2019

Arrangementsdag i Båthavna lørdag 10. august!

Sett av dagen!

Lørdag 10. august blir det aktivitet i  båthavna.
I skrivende stund pågår fortsatt anleggsarbeider i havna, men vi håper arbeidene har kommet så langt at vi greit kan markere åpning av havna denne dagen!

Vi vil med dette informere medlemmene om hva som planlegges denne dagen. Det jobbes med flere aktiviteter, men alle brikker er ikke på plass enda.
Det kan derfor komme noen endringer og tillegg i programmet. Dette vil vi informere om her på hjemmesiden når dagen nærmer seg.

Havnedreggen:
Det blir fisking på dagtid, fra kl. 08:00 til kl. 15:00.
Påmelding fra kl. 07:30 -08. Innveiing fra kl. 15:00 - 15:30. Påmelding kr 100.

Vi oppfordrer alle til å delta. Dette er en uhøytidelig konkurranse, og bra premier!

Ekstraordinært årsmøte:
Kl.17:30-18:00
Sak: Endring av vedtekter.

Saksdokumenter vil bli lagt ut på hjemmesiden ca. 2. august.
Egen innkalling er sendt på e-post til medlemmer.

Grillfest og åpning av den «nye» havna
Kl. 18:00 - >

Åpning av den nye havna!
Båtforeningen holder varm grill og grillmat med tilbehør, for alle medlemmer med familie. Drikke tas med av den enkelte.
Det blir også premieutdeling for Havnedreggen.
Og kanskje noe mer……

Av hensyn til matbestilling ønsker vi en e-post fra medlemmer som ønsker å delta på Grillfesten:
Navn og antall personer sendes på epost til post@stangebaatforening.com innen tirsdag 6.august.

2. jul, 2019

HIAS har sendt ut informasjon om arbeider med sjøledning i Mjøsa i sommer.
Vær oppmerksom på følgende:

• Området rundt HIAS/ Nordsveodden: Sjøledning blir ankret opp i dette området. Anleggsområdet er merket opp med bøyer og lysdioder.
  • Hamar Vannverk - HIAS, trase på 6,5 km:  Legging av sjøledning Ø630. Lengden  deles opp i 5-6 traseer for ikke å sperre av for stort område i Mjøsa. Ledningen skal ikke ligge og flyte uten oppsyn av ØPD/entreprenør. Denne jobben blir utført etter sommerferien.
  • Hias mot Bergevika (Helgøya): heving/fjerning av 2500m x Ø75mm prøveinntaksledning som ligger i Mjøsa. Dette blir utført uke 29-30-31.

Detaljer om prosjketet (kart osv) kan du se her: Mjøsa

25. jun, 2019

Arbeidet med steinarbeidene i båthavna har stått stille i det siste. Årsaken er det våte været.

Arbeidene måtte midlertidig stanses fordi plenen var altfor for våt og hadde blitt fulstendig ødelagt av tunge maskiner og utleging granittblokker. Entreprenør måtte derfor reise på en annen jobb så lenge.
Planen videre er at entreprenør fortsetter arbeidet fra mandag 8. juli og målsettingen er å bli ferdig med steinarbeidene i løpet av den uka.

Oppfylling av masser og bearbeiding av plen og grøntarealer vil bli tatt på dugnad av båtforeningens medlemmer, etter at steinarbeidene er ferdige.
Innkalling til dugnader kommer. De som ikke har deltatt på dugnadene hittil vil bli kalt inn først. Deretter er det sannsylig at vi begynner på en ny runde.

Heldigvis er havna såpass klar at båtene greit kan benyttes. Det mangler bare litt godvær.
Det ser i hvertfall bra ut mot helgen, så da er det bare å komme seg utpå!