12. aug, 2018

På bildet er vinnerne av årets Havnedregg: 'Team Bakken 'med Aune og Vidar Bakken.
De fikk både størst og mest ørret. Den største var på drøyt 3,5 kg og en på 2,9.
Det var bare 3 båter som tok fisk, men været var bra og det var en fin dag på Mjøsa.

Kl 18 var det grilfest med kunnskapskonkurranse og premieutdeling.
Teltet ble fullt til slutt og alle så ut til å ha en koselig kveld. Takk til komiteen som hadde sørget for rikelig og god mat og god arrangerte konkurnaser til lands og til vanns!

6. aug, 2018

Det har blitt noen forfall i arrangementskomiteen til lørdagens grillfest. Så vi trenger litt hjelp.
Hvis noen har lyst til å være med å forberede festen på lørdag så er det veldig fint.
Må da møte opp litt tidligere enn kl.18.
Interesserte kan henvende seg til Stein Gunnar Nilsen, 928 50 241 for å avtale nærmere.

Håper du kan være med å lage en vellykket fest!

3. aug, 2018

Havnedreggen vil i år bli arrangert lørdag 11. august. Det blir fisking på dagtid, fra kl 8 til 15.
Påmelding fra kl 07-08. Innveiing fra 15 til 15:30. Påmelding kr 100,-

Grillfesten vil bli på samme dag med oppstart kl 18. Båtforeningen holder grillmat og varm grill.
Det vil også i år bli arrangert en uhøytidlig kunnskapskonkurranse med premiering.
Det vil også bli premieutdeling fra Havnedreggen.

Ved å gjennomføre fiskingen på dagtid, gjør vi dette til et mer kompakt arrangement og vi håper vi at mange vil delta på både fisking og grillfest.

Vi ønsker alle medlemmer med familie velkommen til en begivenhetsrik dag!

25. jul, 2018

HIAS informerer: Vannledningen som de siste dagene har fløtet opp i Brumunddal og i Rosenlundvika (Domkirkeodden) på Hamar er en gammel 400mm ledning, som nå ikke er i drift. HIAS har satt i gang tiltak for å senke ledningen igjen raskt! I mellomtiden skal ledningen merkes med flytende bøyer.

Dette er et fenomen som kan oppstå grunnet den høye vanntemperaturen i Mjøsa. Det dannes gass i ledningen, som gjør at den flyter opp. HIAS jobber intensivt med saken.
———
Vi  henstiller alle til å navigere med varsomhet i området.

17. jul, 2018

Vi har fått følgende info fra Mjøsa Båtforbund:

Navigasjonsvarsel

• HAMARSKJÆRET
Bøye midtgrunne/frittliggende grunne
Pos: N 60°46,97’ E 011°3,04’

17.07.18: Bøye mangler.

Ny bøye vil bli satt ut innen kort tid! I mellomtiden henstiller vi alle om å seile forsiktig i området rundt Hamarskjæret. På nåværende vannstand er det mye vann over skjæret, men skjæret er spesielt farlig for seilbåter med lang kjøl.

En full oversikt over alle merkede grunner og skjær finner du her: Mjøsa