11. aug, 2019

Over 300 menesker trosset den dårlige værmeldingen og møtte opp for å få med seg Eliasbåten, knallgode musikalske innslag eller noe annet av hva vi i samarbeid med Redningsselskaet hadde å by på. Og været ble slett ikke så verst- regnet hols seg unna nesten hele dagen.
Over 120 barn fikk kjøre med Eliasbåten. Isbilen kom også på besøk!

Se fler bilder her:  10 august 2019

Det var også servering av varm asiatisk mat og kaffe og vafler. Så det var store muligheter for å kose seg samtidig som man nøt de kjempefine musikalske innslagene.

Generalsekretæren i Kongelig Norsk Båtforbund bidro med tale i anledning åpningen av havna.

Redningsskøyta RS Mjøsvekteren kom også på besøk og alle som ville, kunne ta en prat med  mannskapet og komme om bord i båten for å få et innblikk i den fantastiske jobben disse folka gjør, på frivillig basis, for oss  som ferdes på Mjøsa.

Redningsselskapet jobber med å etablere en "sattellitt" på østsiden av Mjøsa, lokalisert på Gillundstranda. Dette kan bidra til at fler fra Hedemarken lettere kan bidra som frivillige på RS Mjøsvekteren, og øke tryggeheten for båtfolket på Mjøsa.

Vi takker Redingsseskapet for at dere bidro så sterkt til denne vellykede dagen.

Vi oppfordrer alle medlemmer av Stange Båtforening til å tegne medlemskap i Redningsselskapet for å sikre at Mjøsa blir et trygt farvann også framover.

Havndreggen ble også arrangert på formiddagen. Vinner i år ble Marius Hagen, med størst ørret ( 3,9 kg) og mest ørret totalt (4 stk). Det var 10 deltakende bået hvorav bare to fikk tellende fangst!

Dagen ble avsluttet med grillfest for medlemmene av båtforeningen. Her var det "mætt" telt, god grillmat og god stemning.
Takk til den utvidede komiteen for en flott gjennoført dag!

4. aug, 2019

Stange Båtforening har fått med Redningsselskapet på laget under åpningen av den oppgraderte båthavna på Gillundstranda, lørdag 10. mai.

Arrangementet med redningsselskapet er åpent for alle og starter kl 12 og varer til ca 16!
Fra programmet kan nevnes:

• Besøk av redningsskøyta " RS Mjøsvekteren"
  • Eliasbåt-kjøring for de minste.
  • Musikalsk innslag
  • RS-aktiv, Kajakk-testing
  • RS kundesenter, medlemskap og vestsalg
  • Fiskekonkurranse

Etter programmet med Redningsselskapet minner vi om ekstraordinært årsmøte for medlemmer av båtforeningen kl 17:30. Se detaljer her: Møteunderlag.

Ca kl 18:00 er det grillfest for medlemmer av Stange båtforening m/familie. Husk påmelding med navn og antall på epost til post@stangebaatforening.com innen tirsdag 6 august.

Og først på dagen "tjuvstarter" vi med Havnedreggen. Start kl 08:00.
Påmelding fra kl. 07:30 til kl 08:00. Innveiing fra kl 15:00 -15:30. Påmelding kr 100.
Det går an å gi seg med dreggingen før kl 15 hvis man også vil få med seg noen av aktivitetene på land!

Møt opp og delta, dette blir en knall-dag!!

1. aug, 2019

Det vises til innkalling til ekstraordinært årsmøte sendt påe-post til den enkelte, samt annonsert i Stangeavisa 1 august.

Dokumenter til ekstraordinært årsmøte er lagt ut her: Møteunderlag

Velkommen!

18. jul, 2019

Arrangementsdag i Båthavna lørdag 10. august!

Sett av dagen!

Lørdag 10. august blir det aktivitet i  båthavna.
I skrivende stund pågår fortsatt anleggsarbeider i havna, men vi håper arbeidene har kommet så langt at vi greit kan markere åpning av havna denne dagen!

Vi vil med dette informere medlemmene om hva som planlegges denne dagen. Det jobbes med flere aktiviteter, men alle brikker er ikke på plass enda.
Det kan derfor komme noen endringer og tillegg i programmet. Dette vil vi informere om her på hjemmesiden når dagen nærmer seg.

Havnedreggen:
Det blir fisking på dagtid, fra kl. 08:00 til kl. 15:00.
Påmelding fra kl. 07:30 -08. Innveiing fra kl. 15:00 - 15:30. Påmelding kr 100.

Vi oppfordrer alle til å delta. Dette er en uhøytidelig konkurranse, og bra premier!

Ekstraordinært årsmøte:
Kl.17:30-18:00
Sak: Endring av vedtekter.

Saksdokumenter vil bli lagt ut på hjemmesiden ca. 2. august.
Egen innkalling er sendt på e-post til medlemmer.

Grillfest og åpning av den «nye» havna
Kl. 18:00 - >

Åpning av den nye havna!
Båtforeningen holder varm grill og grillmat med tilbehør, for alle medlemmer med familie. Drikke tas med av den enkelte.
Det blir også premieutdeling for Havnedreggen.
Og kanskje noe mer……

Av hensyn til matbestilling ønsker vi en e-post fra medlemmer som ønsker å delta på Grillfesten:
Navn og antall personer sendes på epost til post@stangebaatforening.com innen tirsdag 6.august.

2. jul, 2019

HIAS har sendt ut informasjon om arbeider med sjøledning i Mjøsa i sommer.
Vær oppmerksom på følgende:

• Området rundt HIAS/ Nordsveodden: Sjøledning blir ankret opp i dette området. Anleggsområdet er merket opp med bøyer og lysdioder.
  • Hamar Vannverk - HIAS, trase på 6,5 km:  Legging av sjøledning Ø630. Lengden  deles opp i 5-6 traseer for ikke å sperre av for stort område i Mjøsa. Ledningen skal ikke ligge og flyte uten oppsyn av ØPD/entreprenør. Denne jobben blir utført etter sommerferien.
  • Hias mot Bergevika (Helgøya): heving/fjerning av 2500m x Ø75mm prøveinntaksledning som ligger i Mjøsa. Dette blir utført uke 29-30-31.

Detaljer om prosjketet (kart osv) kan du se her: Mjøsa