18. mar, 2020

Viktig informasjon til alle medlemmer

Som vedtatt på årsmøtet i februar innføres nå Hawneweb som administrasjonsverktøy for Stange båtforening.
Havneweb vil blant annet hjelpe oss å sikre at alle opplysinger om medlemmer, båtplasser, venteliste, fakturaer osv er korrekte. Det vil lette det admistrative arbeidet i foreningen betydelig.
Fra og med  20. mars vil Havneweb bli den viktigste kommunikasjonskanalen mellom båtforeningen og hvert enkelt medlem. Den eksisterende hjemmesiden vil etterhvert bli faset ut.
Alle fakturaer vil bli sendt ut på e-post for alle som har e-postadresse. I tillegg vil du få SMS-varsling og selve fakturaen kan du se ved innlogging på "min side" i havwenweb.
Alle innkallinger til dugnader og ev vakter vil bli sendt ut fra Havneweb på SMS/e-post.

Hva betyr dette for deg som medlem:

• Du vil før 20.mars 2020 få tilsendt brukernavn og passord på SMS /e-post for å logge inn på Havneweb
  • Du må så raskt som mulig logge inn på "Min side" og komplettere/kvalitetssiker/ fylle ut informasjon om deg selv og båtplass og ev venteliste.
  • Alle som ønsker å stå på venteliste eller leie plass MÅ registrere dette i Havneweb. Gamle ventelister blir ikke automatisk videreført i systemet. Riktig ansiennetet for din plassering på venteliste blir sikret gjennom innmeldingsdato som ligger i systemet.
  • De som ønsker å leie ut båtplassen sin for 2020-sesongen MÅ angi dette i havneweb før 1.april for å unngå å betale havneavgift.

En velidning for bruk av Havneweb ligger her: Havneweb.
Her forklares hvordan du bruker Havneweb og hva som forventes at du fyller inn i systemet.
Det anbefales sterkt at du leser denne veiledningen før du logger inn og tar en titt i den hvis det er noe du står fast på.

Gå inn å oppdater "Min side med en gang du får innloggingsopplysinger på SMS/ e-post, så glemmer du det ikke.
Innen 1.april regner vi med at alle har oppdatert sine opplysninger.

Takk for at du bidrar til å øke kvaliteten i administrasjonen av Stange Båtforening!