11. aug, 2019

Åpningen av den oppgraderte havna ble en suksess!

Over 300 menesker trosset den dårlige værmeldingen og møtte opp for å få med seg Eliasbåten, knallgode musikalske innslag eller noe annet av hva vi i samarbeid med Redningsselskaet hadde å by på. Og været ble slett ikke så verst- regnet hols seg unna nesten hele dagen.
Over 120 barn fikk kjøre med Eliasbåten. Isbilen kom også på besøk!

Se fler bilder her:  10 august 2019

Det var også servering av varm asiatisk mat og kaffe og vafler. Så det var store muligheter for å kose seg samtidig som man nøt de kjempefine musikalske innslagene.

Generalsekretæren i Kongelig Norsk Båtforbund bidro med tale i anledning åpningen av havna.

Redningsskøyta RS Mjøsvekteren kom også på besøk og alle som ville, kunne ta en prat med  mannskapet og komme om bord i båten for å få et innblikk i den fantastiske jobben disse folka gjør, på frivillig basis, for oss  som ferdes på Mjøsa.

Redningsselskapet jobber med å etablere en "sattellitt" på østsiden av Mjøsa, lokalisert på Gillundstranda. Dette kan bidra til at fler fra Hedemarken lettere kan bidra som frivillige på RS Mjøsvekteren, og øke tryggeheten for båtfolket på Mjøsa.

Vi takker Redingsseskapet for at dere bidro så sterkt til denne vellykede dagen.

Vi oppfordrer alle medlemmer av Stange Båtforening til å tegne medlemskap i Redningsselskapet for å sikre at Mjøsa blir et trygt farvann også framover.

Havndreggen ble også arrangert på formiddagen. Vinner i år ble Marius Hagen, med størst ørret ( 3,9 kg) og mest ørret totalt (4 stk). Det var 10 deltakende bået hvorav bare to fikk tellende fangst!

Dagen ble avsluttet med grillfest for medlemmene av båtforeningen. Her var det "mætt" telt, god grillmat og god stemning.
Takk til den utvidede komiteen for en flott gjennoført dag!