4. aug, 2019

Arrangementsdag 10. august: Redningsselskapet kommer med Elias-båten med mer

Stange Båtforening har fått med Redningsselskapet på laget under åpningen av den oppgraderte båthavna på Gillundstranda, lørdag 10. mai.

Arrangementet med redningsselskapet er åpent for alle og starter kl 12 og varer til ca 16!
Fra programmet kan nevnes:

• Besøk av redningsskøyta " RS Mjøsvekteren"
  • Eliasbåt-kjøring for de minste.
  • Musikalsk innslag
  • RS-aktiv, Kajakk-testing
  • RS kundesenter, medlemskap og vestsalg
  • Fiskekonkurranse

Etter programmet med Redningsselskapet minner vi om ekstraordinært årsmøte for medlemmer av båtforeningen kl 17:30. Se detaljer her: Møteunderlag.

Ca kl 18:00 er det grillfest for medlemmer av Stange båtforening m/familie. Husk påmelding med navn og antall på epost til post@stangebaatforening.com innen tirsdag 6 august.

Og først på dagen "tjuvstarter" vi med Havnedreggen. Start kl 08:00.
Påmelding fra kl. 07:30 til kl 08:00. Innveiing fra kl 15:00 -15:30. Påmelding kr 100.
Det går an å gi seg med dreggingen før kl 15 hvis man også vil få med seg noen av aktivitetene på land!

Møt opp og delta, dette blir en knall-dag!!