18. jul, 2019

Arrangementsdag - Åpning av den "nye" båthavna

Arrangementsdag i Båthavna lørdag 10. august!

Sett av dagen!

Lørdag 10. august blir det aktivitet i  båthavna.
I skrivende stund pågår fortsatt anleggsarbeider i havna, men vi håper arbeidene har kommet så langt at vi greit kan markere åpning av havna denne dagen!

Vi vil med dette informere medlemmene om hva som planlegges denne dagen. Det jobbes med flere aktiviteter, men alle brikker er ikke på plass enda.
Det kan derfor komme noen endringer og tillegg i programmet. Dette vil vi informere om her på hjemmesiden når dagen nærmer seg.

Havnedreggen:
Det blir fisking på dagtid, fra kl. 08:00 til kl. 15:00.
Påmelding fra kl. 07:30 -08. Innveiing fra kl. 15:00 - 15:30. Påmelding kr 100.

Vi oppfordrer alle til å delta. Dette er en uhøytidelig konkurranse, og bra premier!

Ekstraordinært årsmøte:
Kl.17:30-18:00
Sak: Endring av vedtekter.

Saksdokumenter vil bli lagt ut på hjemmesiden ca. 2. august.
Egen innkalling er sendt på e-post til medlemmer.

Grillfest og åpning av den «nye» havna
Kl. 18:00 - >

Åpning av den nye havna!
Båtforeningen holder varm grill og grillmat med tilbehør, for alle medlemmer med familie. Drikke tas med av den enkelte.
Det blir også premieutdeling for Havnedreggen.
Og kanskje noe mer……

Av hensyn til matbestilling ønsker vi en e-post fra medlemmer som ønsker å delta på Grillfesten:
Navn og antall personer sendes på epost til post@stangebaatforening.com innen tirsdag 6.august.