25. jun, 2019

Status for arbeidene i båthavna

Arbeidet med steinarbeidene i båthavna har stått stille i det siste. Årsaken er det våte været.

Arbeidene måtte midlertidig stanses fordi plenen var altfor for våt og hadde blitt fulstendig ødelagt av tunge maskiner og utleging granittblokker. Entreprenør måtte derfor reise på en annen jobb så lenge.
Planen videre er at entreprenør fortsetter arbeidet fra mandag 8. juli og målsettingen er å bli ferdig med steinarbeidene i løpet av den uka.

Oppfylling av masser og bearbeiding av plen og grøntarealer vil bli tatt på dugnad av båtforeningens medlemmer, etter at steinarbeidene er ferdige.
Innkalling til dugnader kommer. De som ikke har deltatt på dugnadene hittil vil bli kalt inn først. Deretter er det sannsylig at vi begynner på en ny runde.

Heldigvis er havna såpass klar at båtene greit kan benyttes. Det mangler bare litt godvær.
Det ser i hvertfall bra ut mot helgen, så da er det bare å komme seg utpå!