9. jun, 2016

Sommerfest og Havnedreggen i ny drakt

Årets havnedregg blir arrangert fredag 24. juni kl 20:00.

Vi ønsker at flere medlemmer deltar i vår årlige dreggekonkurrense og forsøker oss i år med en ny vri. Man trenger ikke være dreven Mjøsfisker for å delta! Dette er uhøytidlig, morsomt og sosialt.

Konkurransen vil i år bli delt inn i to klasser:

Klasse 1 "Mini -dreggen" :
For de som ønsker kun å fiske på kvelden. Fisket starter kl 20:00 og må avsluttes før midnatt. Innveiing i vaktbua før kl 24:00  Kårer vinner av største ørret og mest ørret. Premier til alle som får fisk!

Klasse 2 "Hel-dreggen":
For de som ønsker å fiske hele natta. Fisket starter kl 20:00. Innveiing fra 06:00 til 06:30. Kårer vinner av største ørret og mest ørret. Vandrepokalen deles ut i denne klassen. Premier til alle som får fisk.

Påmelding i vaktbua fra kl 19:00 til 20:00.
Premiering på sommerfesten lørdag 25. juni.
Detaljerte regler fåes ved påmelding.
Påmeldingsavgift kroner 100 per båt.

Sommerfest:

Lørdag 25.juni kl 1800 er det klart for sommerfest i båthavna. Båtforeningen holder mat. Ta med drikke selv. Det blir spennede å se hva kommiteen har funnet på i år!