10. okt, 2019

INVITASJON TIL DEG SOM ER GLAD I MJØSA

Vi er også glad i Mjøsa - og vi er glad i dere som bruker Mjøsa. Derfor  inviteres du med dette til tidenes første STORMØTE i regi av Redningsselskapet.

Redningsselskapet har i over 20 år jobbet aktivt for å opprettholde beredskapen på Mjøsa. Nå øker vi beredskapen og det ønsker vi å fortelle dere om.
Vi ønsker også at dere forteller oss hva vi kan gjøre for å bli enda bedre på å hjelpe, slik at vi kan fortsette å jobbe mot vår visjon om at INGEN SKAL DRUKNE.

Vi serverer kaffe og SISTE NYTT om:

• Den nye Hoovercraften - Nå kjæm’n snart!

• RSRK Mjøsa - Stian forteller om all den lokale aktiviteten.

• Høstkampanjen - GRATIS Registrering i Småbåtregisteret.

• Totalmedlemskap i RS - unik fordel for dere ved Mjøsa.

• RS Aktiv - nytt produkt som er særlig aktuelt på Mjøsa.

Vi holder stormøte  to ganger, ett på hver side.

Vel møtt til Clarion Collection Hotel Grand på Gjøvik tirsdag 22.oktober kl 1800 eller

Tingvold på Stange Onsdag 23.oktober kl 18.00

8. sep, 2019

Vi ber alle medlemmer forberede seg på å ta båtene på land innen 15.oktober.

Dette pga at det skal gjøres en del forberedelser til anleggsarbeider til våren og at landgangene må demonteres før vinteren.

Dersom noen av en eller annen grunn ikke kan ta opp båten innen denne dato, så må båten flyttes til brygge B.

24. aug, 2019

Det ble gjort mye bra arbeid på dagens dugnad. Nå blir det fint langs plenen og steinsettingen!

Se flere bilder fra dagens dugnad her : Oppgradering 2019

13. aug, 2019

Kongelig Norsk båtforening var representert med generalsekretær Endre Solvang, under lørdagens åpning av den oppgraderte båthavna.

Les mer om hva han skriver her:

11. aug, 2019

Over 300 menesker trosset den dårlige værmeldingen og møtte opp for å få med seg Eliasbåten, knallgode musikalske innslag eller noe annet av hva vi i samarbeid med Redningsselskaet hadde å by på. Og været ble slett ikke så verst- regnet hols seg unna nesten hele dagen.
Over 120 barn fikk kjøre med Eliasbåten. Isbilen kom også på besøk!

Se fler bilder her:  10 august 2019

Det var også servering av varm asiatisk mat og kaffe og vafler. Så det var store muligheter for å kose seg samtidig som man nøt de kjempefine musikalske innslagene.

Generalsekretæren i Kongelig Norsk Båtforbund bidro med tale i anledning åpningen av havna.

Redningsskøyta RS Mjøsvekteren kom også på besøk og alle som ville, kunne ta en prat med  mannskapet og komme om bord i båten for å få et innblikk i den fantastiske jobben disse folka gjør, på frivillig basis, for oss  som ferdes på Mjøsa.

Redningsselskapet jobber med å etablere en "sattellitt" på østsiden av Mjøsa, lokalisert på Gillundstranda. Dette kan bidra til at fler fra Hedemarken lettere kan bidra som frivillige på RS Mjøsvekteren, og øke tryggeheten for båtfolket på Mjøsa.

Vi takker Redingsseskapet for at dere bidro så sterkt til denne vellykede dagen.

Vi oppfordrer alle medlemmer av Stange Båtforening til å tegne medlemskap i Redningsselskapet for å sikre at Mjøsa blir et trygt farvann også framover.

Havndreggen ble også arrangert på formiddagen. Vinner i år ble Marius Hagen, med størst ørret ( 3,9 kg) og mest ørret totalt (4 stk). Det var 10 deltakende bået hvorav bare to fikk tellende fangst!

Dagen ble avsluttet med grillfest for medlemmene av båtforeningen. Her var det "mætt" telt, god grillmat og god stemning.
Takk til den utvidede komiteen for en flott gjennoført dag!