18. okt, 2019

Fristen for å ta båtene på land var 15. oktober. Fortsatt ligger en god del båter på vannet.
For at det skal være mulig å løsne brygger og forberede havna på vinteren MÅ båtene tas på land snarest.
De få som fortsatt benytter båter til fisking, må flytte til brygge B. Der finnes det tomme plasser som kan lånes.

All strøm og vann vil bli stengt i havna senest 1. november.

Vi minner om stormøtet med Redningsselskapet onsdag 23.10. kl. 18:00, på Tingvold.
Møt opp og hør mer om redningsselskapets spennende planer i vårt område. Mer informasjon: se mer informasjon i artikkelen nedenfor.

10. okt, 2019

INVITASJON TIL DEG SOM ER GLAD I MJØSA

Vi er også glad i Mjøsa - og vi er glad i dere som bruker Mjøsa. Derfor  inviteres du med dette til tidenes første STORMØTE i regi av Redningsselskapet.

Redningsselskapet har i over 20 år jobbet aktivt for å opprettholde beredskapen på Mjøsa. Nå øker vi beredskapen og det ønsker vi å fortelle dere om.
Vi ønsker også at dere forteller oss hva vi kan gjøre for å bli enda bedre på å hjelpe, slik at vi kan fortsette å jobbe mot vår visjon om at INGEN SKAL DRUKNE.

Vi serverer kaffe og SISTE NYTT om:

• Den nye Hoovercraften - Nå kjæm’n snart!

• RSRK Mjøsa - Stian forteller om all den lokale aktiviteten.

• Høstkampanjen - GRATIS Registrering i Småbåtregisteret.

• Totalmedlemskap i RS - unik fordel for dere ved Mjøsa.

• RS Aktiv - nytt produkt som er særlig aktuelt på Mjøsa.

Vi holder stormøte  to ganger, ett på hver side.

Vel møtt til Clarion Collection Hotel Grand på Gjøvik tirsdag 22.oktober kl 1800 eller

Tingvold på Stange Onsdag 23.oktober kl 18.00

8. sep, 2019

Vi ber alle medlemmer forberede seg på å ta båtene på land innen 15.oktober.

Dette pga at det skal gjøres en del forberedelser til anleggsarbeider til våren og at landgangene må demonteres før vinteren.

Dersom noen av en eller annen grunn ikke kan ta opp båten innen denne dato, så må båten flyttes til brygge B.

24. aug, 2019

Det ble gjort mye bra arbeid på dagens dugnad. Nå blir det fint langs plenen og steinsettingen!

Se flere bilder fra dagens dugnad her : Oppgradering 2019

13. aug, 2019

Kongelig Norsk båtforening var representert med generalsekretær Endre Solvang, under lørdagens åpning av den oppgraderte båthavna.

Les mer om hva han skriver her: